Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt, uke 36, 2023

Siste nytt

Erfaringskonsulentsamling i Nord Norge
Erfaringskonsulenter i Nord-Norge styrkes i rollen og inviteres inn i forskning Samling - påmeldingsfrist. Det skjer på Erfaringskonsulentsamling Nord-Norge 2023 i Bodø i november. Påmeldingsfrist 17.september. Du kan søke reisetilskudd!
Anita Kehr
– Jeg er ikke i tvil om verdien av hospitering. Det er litt av et Kinderegg Praksiseksempel. –Jeg har forståelse for tids- og økonomipress, men jeg tror likevel at en får det ti-dobbelte tilbake ved å legge til rette for hospitering.
julie høvik (1263 x 1034)
Julie Høvik (22) fra Heim kommune er med på å forandre de psykiske helsetjenestene Praksiseksempel. – Vi i brukerpanelet i fjellregionen i Trøndelag tør å si høyt det vi mener. Det må til, om man vil endre noe som ikke funker.
Erlend Rinke Maagerø-Bangstad
– Like lite som at folk er schizofrene, er folk voldelige Forskning. – Volden er bare en del av et større hele, sier Erlend Maagerø-Bangstad.  
Skolseg og Slåtta
– Enkel og rask tilgang til tjenesten er det som utgjør en forskjell Praksiseksempel. Lavterskel tjenesten Kortvarig psykisk helsehjelp i Porsgrunn kommune benytter Norse for å kunne bruke mest mulig tid på behandling.