Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 45, 2022

Siste nytt

VILLA.WALLE BÆRUM KOMMUNE
Villa Walle i Bærum kommune gir personer som står utenfor arbeidslivet fellesskap og utvikling Praksiseksempel. -Personer som får lønn gjennom trygdeytelser skaper mange verdier i samfunnet. Jeg skulle ønske det ble mer verdsatt.
Erlend Rinke Maagerø-Bangstad
Forsker på hva som kan bidra til å forhindre trusler og vold fra tjenestemottakere Forskning. – Det mest hensiktsmessige og faglig forsvarlige forebyggingsarbeidet vi kan gjøre er å se vold som meningsfulle uttrykk for avmakt.
Ellen Ronning Arnesen_9_november 2022
– Har vi med oss erfaringskunnskap når vi utformer helsetjenester? Nyhet. Statssekretær Ellen Rønning-Arnesen (Ap) oppfordrer til å ta erfaringskunnskapen i bruk i både drift og utforming av helsetjenester.
Torbjørn Mohn-Haugen. Foto: Solrun Steffensen/NAPHA
Erfaringskonsulenten som pioner Nyhet. – Erfaringskonsulentene bidrar i tjenesteutvikling hver eneste dag, på nye måter, med nye blikk og med livet som jobbkompetanse.
Ingvild Kjerkol
Helseministeren merker seg de positive erfaringene med FACT ung Nyhet. – Jeg merker meg at både de teamansatte, samarbeidspartnere, pårørende og ikke minst de unge selv mener at FACT-ung-tilbudet bør bestå.
Gutt følger med på skjermen
Helsedirektoratet ønsker alle interesserte velkommen til digitalt rådslag om brukermedvirkning innen rus og psykisk helse Nyhet. – Her har alle muligheten. Alle som mener noe om brukermedvirkning innen rus- og psykisk helse-feltet kan melde seg på.
eva bjelland
Møt Eva Bjelland, fysioterapeut og psykisk helsearbeider i Namsos kommune Praksiseksempel. -Noen ganger skal en være glad for fysiske plager. Det kan være et tegn på at ikke alt er som det skal.