Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid www.napha.no

NAPHA-nytt uke 27, 2021

Siste nytt

Tone Bækken
– Alle må bli flinkere til å banke på den døra Digitalt utenforskap. – Jeg har med PC når jeg reiser ut og oppsøker folk og hjelper de i hjemmet, sier Tone Bækken ansatt i NAV Hadeland og FACT Hadeland.
På banen
Fotballtreninga – sosial arena og inspirasjon for endring  ACT- og FACT-team. Gatefotballen på Sortland i Vesterålen er en viktig ingrediens i det psykiske helsearbeidet.
Trist ungdom
Trenger du noen å snakke med i påska? Hjelpe- og krisetelefoner. Mental Helses hjelpetelefon (116 123), Kirkens SOS (22 40 00 40) og Vold- og overgrepslinjen (116 006) holder åpent døgnet rundt.
Jon Aksel Vegrim og Nils Axel Pihlblad
Nyttig med FACT-Sikkerhet i Vestre Viken FACT-Sikkerhet. – Vi har organisert det sånn at samtlige som skrives ut fra sikkerhetsseksjonen ved sykehuset blir vurdert og fulgt opp i en periode.
Anders og Terje
FACT-Sikkerhet Innlandet FACT-Sikkerhet. – Vi har sett at det er viktig at vi er med for å sikre overgangen til kommuner, sier Anders Ødegård i FACT-Sikkerhetsteamet i Innlandet.
Illustrasjonsbilde erfaringskompetanse
Erfaringskompetanse i tjenestene - hva er viktig for å lykkes? Erfaringskompetanse. Det kan styrke opplevelsen av håp, myndiggjøring og livskvalitet
skjermdump-lisboa
Felles europeisk plattform: skal bekjempe bostedsløshet innen 2030 Bolig. EU-landene og internasjonale organisasjoner på boligfeltet har gått sammen om en felles nullvisjon for bostedsløshet.