– Vi må slutte å sammenligne andres ytre med vårt indre 

– Vi må slutte å sammenligne andres ytre med vårt indre 

Recoverykonferansen 2022 / Publisert: 27. mai 2022.   Endret: 27. mai 2022

– Hvis man er deppa og møter eller ser en person som ser profesjonell eller «vellykket» ut kan vi fort dra konklusjoner ut ifra det, men man må huske at det ytre ikke sier noe om hvordan personen har det – inni seg.  

Håvard Paulsen

RECOVERYKONFERANSEN 2022: – Jeg har aldri vært en sånn gærn «bad boy», men jeg hadde et fluktmønster som var destruktivt, sier Håvard Paulsen, kommunikasjonsansvarlig på Fontenehuset Norge. (Foto: Martin Phillip Fjellanger)

RECOVERYKONFERANSEN 2022: – J...
Recoverykonferansen 2022

6.-7. september arrangeres den nasjonale konferansen for recovery «Ingenting om oss uten oss» på Gardermoen. Håvard Paulsen er en av foredragsholderne og skal holde fremlegg med tittelen: «Gode liv, ikke bare behandling».

Program for konferansen

Fortsatt ikke meldt deg på? Ikke fortvil. «Early bird»-tilbudet gjelder frem til 1. juli.

Håvard Paulsen (42)

Håvard jobber som kommunikasjonsansvarlig i Fontenehus Norge. I 2012 gikk han på en smell, og som tørrlagt i 2013 fikk han jobb i, og gjorde suksess i NRK Super. Samme år fikk han Gullruten og sitt første barn. Siden har han vært innom reklamebransjen, men da jobben som kommunikasjonsansvarlig i Fontenehuset ble utlyst i 2020 var det en «no-brainer».

Mer om

erfaringskompetanse fontenehus recovery recoverykonferanse psykisk.helse.og.rus erfaringskonsulenter

Les også

Ingen treff...
Aktuelt
Siste fra Kunnskapsbasen